KARPETTEN MET KWANTUMKORTING

De inrichting van een project kan een behoorlijke kostenpost vormen. Om onze klanten tegemoet te komen bij het zo voordelig mogelijk inrichten van hun gebouw(en), geven we kwantumkorting bij grote bestellingen. Hoe meer je in één keer bestelt, hoe hoger de korting. Neem contact op om te informeren naar de mogelijkheden.

BREDE EN GEVARIEERDE COLLECTIE

Karpi biedt haar klanten een breed en gevarieerd assortiment aan betaalbare en modieuze karpetten. Je hebt bij ons de keuze uit meer dan honderd soorten karpet, in verschillende kleuren, stijlen en materialen. Daarbij zijn alle soorten kleden verkrijgbaar in een groot aantal standaardmaten. Ook kunnen we snel grote aantallen vloerkleden op maat leveren.

By Karpi

By Karpi is de naam van onze huiscollectie. Alle karpetten in deze collectie zijn helemaal on trend dankzij gedegen trendonderzoek dat aan ieder ontwerp vooraf gaat. Dankzij innovatieve productietechnieken kunnen we je deze collectie bovendien tegen scherpe prijzen aanbieden. Je vindt tussen ons aanbod een grote variëteit aan stijlen, materialen en kleurstellingen. Van vintage tot patchwork, van wol tot sisal en van zwart tot wit: By Karpi biedt je ruim te keuze.

Bekijk Collectie

Ook op maat en speciaal

Karpi beschikt over haar eigen productiefaciliteiten waarmee het mogelijk is om snel ieder denkbare maat vloerkleed te maken. Zo kun je met onze karpetten de vloer van iedere ruimte op een passende wijze aankleden. Ook kunnen we hele grote maten of vloerkleden in speciale vormen leveren.

Laten we partners worden

Ben je geinteresseerd in een samenwerking met ons? Wordt dan klant of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Bel +31 (0)543 -47 61 16 (maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur bereikbaar)

Stuur een e-mail naar

info@karpi.nl