Wat is het

Door middel van het afnemen van een private label kun je bij ons je eigen vloerkleed laten ontwerpen en fabriceren. Daarbij zijn de verkooprechten exclusief voor jou en je bedrijf. Niemand anders mag dus dit vloerkleed op de markt brengen.

Hoe werkt het

In nauw overleg en op basis van jouw input gaat ons designteam voor je aan de slag. Voordat we het design produceren krijg je uitgebreid de mogelijkheid tot het geven van feedback. Pas als jij helemaal tevreden bent gaan we over tot productie en leveren we jouw eigen label binnen vijf werkdagen in de gewenste hoeveelheid.

Je kunt bij ons je eigen private label laten ontwikkelen vanaf een afname van honderd vierkante meter. Daarbij is het doorlopend mogelijk de karpetten in alle denkbare maten te bestellen.

Private label

Vanaf een afname van honderd vierkante meter is het bij ons ook mogelijk je private label te laten ontwerpen en fabriceren. Net als bij white label leveren wij de private label kleden met jouw eigen merknaam en logo. Het verschil is dat je bij private label ook de exclusieve verkooprechten hebt en natuurlijk een volledig uniek en speciaal voor jou ontworpen karpet.

Deze partners gingen u voor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco.

Laten we partners worden

Ben je geinteresseerd in een samenwerking met ons? Wordt dan klant of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Bel +31 (0)543 -47 61 16 (maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur bereikbaar)

Stuur een e-mail naar

info@karpi.nl