Breed Assortiment

Breng je winkel naar het volgende level! Karpi Group is de meest veelzijdige producent van vloerkleden in de Benelux. Wij onderscheiden met een uniek, breed en kwalitatief hoogwaardig aanbod aan karpetten tegen scherpe prijzen. Ben je retailer en heb je interesse om partner te worden? Lees dan hieronder alles over onze producten en diensten.

Brede Maatvoering

Onze vloerkleden zijn leverbaar in meer dan tien standaardmaten, ook rond. Daarnaast kunnen wij vrijwel ieder karpet helemaal op maat maken, dankzij onze eigen op-maat-productiefaciliteiten. Geen enkele karpetwens van je klanten is voor ons dus onmogelijk. Alle karpetten in alle maten bestel je eenvoudig en snel via onze webshop. Na bestelling worden de vloerkleden met ca. 4 weken bij jou geleverd in de winkel.

Creer Je eigen assortiment

Karpi helpt je graag met het samenstellen en creëren van je eigen unieke assortiment. Hiervoor bieden we verschillende mogelijkheden.

uitgebreide presentatie-mogelijkheden

Vanzelfsprekend willen we dat je onze met zorg en passie ontworpen vloerkleden zoveel mogelijk verkoopt. Daarbij speelt een fijne en effectieve presentatie een grote rol. Wij vinden het dan ook niet meer dan logisch om jou hier als partner bij te ondersteunen. Dit doen we met het aanbieden van stijlvolle presentatiemiddelen zoals een stalenwand. Hiermee kun je klanten op een aangename en overzichtelijke manier in één oogopslag verschillende kleuren en kwaliteiten laten zien.

By Karpi Collectie

By Karpi is de naam van onze eigen huiscollectie. De collectie van By Karpi is uiterst gevarieerd en bieden wij aan tegen zeer scherpe prijzen. Het aanbod bestaat uit zowel laag- als hoogpolige karpetten uit synthetische garens zoals polyester en uit natuurlijke garens zoals wol, bamboe, Sisal. Ook op het gebied van stijl, kleuren, dessins en digitaal printen biedt By Karpi je alles wat momenteel onder consumenten gewild is.s...

Mart Visser Collectie

In samenwerking met couturier Mart Visser presenteren we met trots de exclusieve Mart Visser Collectie. De basis voor de dessins uit deze collectie wordt gevormd door abstracte schilderijen van de hand van de meester. Naast mode ontwerpen heeft Mart namelijk een tweede grote passie: het maken van schilderijen en sculpturen. Puur op intuïtie experimenteert hij graag met reliëfcontrasten en maakt gebruik van contrastrijke kleurencombinaties. Dat intuïtie kan leiden tot iets moois bewijst deze unieke en inspirerende collectie vloerkleden.

White label Collectie

De vloerkleden uit de By Karpi collectie bieden we ook aan als white label. Dat wil zeggen dat je ieder karpet uit deze collectie ook kunt bestellen met je eigen naam en logo erop. Op deze manier wordt je collectie helemaal die van jezelf en bouw je aan je eigen merk.

Private Label Collectie

De vloerkleden uit de By Karpi collectie bieden we ook aan als white label. Dat wil zeggen dat je ieder karpet uit deze collectie ook kunt bestellen met je eigen naam en logo erop. Op deze manier wordt je collectie helemaal die van jezelf en bouw je aan je eigen merk.

Laten we partners worden

Ben je geinteresseerd in een samenwerking met ons? Wordt dan klant of maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom.

Bel +31 (0)543 -47 61 16 (maandag t/m vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur bereikbaar)

Stuur een e-mail naar

info@karpi.nl